DogFinder

DogFinder

Honden vinden sneller hun weg naar huis

Weergave:

De DogFinder is een unieke extra functie die curli products exclusief en zonder extra kosten aanbiedt! Deze dienst is gratis en biedt je een waardevolle extra service om je te helpen je verloren hond terug te vinden.

Kortom, het proces kan niet eenvoudiger zijn. Na ontvangst van je curli tuigje registreer je je unieke DogFinder serienummer - te vinden onder het DogFinder logo aan beide zijden van het tuigje - en voer je de gegevens in in de beveiligde database die gekoppeld is aan de curli server.

Bij aankoop van een curli tuigje kan elke klant zijn hond registreren, zonder verdere verplichtingen of kosten. Je registreert gewoon je gegevens en die van de hond gekoppeld aan de DogFinderID. Het is mogelijk om meerdere tuigen te registreren voor dezelfde hond, of meerdere honden voor dezelfde eigenaar.

Het systeem is eenvoudig en draait 24 uur per dag, zeven dagen per week, op zichzelf. Wij geloven dat het een slim gebruik van het internet is en een waardevol, gratis extra voordeel voor gebruikers van ons curli assortiment. Het is een veelgebruikte dienst, vooral sinds het bezit van smartphones de lucht in is geschoten. Het is echt een geweldige add-on functie - het is gratis, dus wat is er niet om van te houden?

Klik hier om te registreren

Hulp nodig of vragen?

Hulp nodig of vragen?


"Goede service leveren is erg belangrijk voor ons!
Stuur ons je vraag per e-mail naar: klantenservice@gezondhuisdiervoer.nl 
of stuur je vraag via Whatsapp naar: 0031-641032750.

We spreken Nederlands en Duits. Wij bieden geen telefonische klantenservice aan."