Home » Natuurcosmetica

Naast honden- en kattenvoer hebben wij ook verzorgingsproducten van RyBeauty en gevriesdroogde fruithapjes of groene koffie van RyVital.

Ons motto is "terug naar de natuur".

Wij bieden producten aan die in harmonie zijn met de natuur en gekenmerkt worden door duurzaamheid.

RyBeauty:

Natuurlijke cosmetica
Onze natuurlijke cosmeticalijn is in harmonie met de natuur en belast je lichaam niet met synthetische stoffen.

Geschiktheid

Onze huid wordt steeds gevoeliger voor giftige stoffen in het milieu. Alleen milde, goed vertragende stoffen worden toegepast.

Zelfs als je alle cosmetische producten nog goed verdraagt, moet je het lichaam nog makkelijker maken en nu al een zachte verzorging geven. We gebruiken geen allergene ingrediënten!

Verzorging en herstellen
Hoogwaardige actieve ingrediënten kunnen je huid voorzien van voedingsstoffen en vocht, de bloedcirculatie verbeteren en de regulerende processen in de huid activeren.

Anti-aging
Met speciale werkzame stoffen wordt een bijdrage geleverd aan je jeugdige uitstraling.

Beschermd
De intacte beschermende mantel is essentieel voor een mooie, gezonde huid. Met de hermesteringsmiddelen en andere werkzame stoffen de hydrolipidelaag van de huid wordt versterkt en er wordt een sterk beschermend schild opgebouwd.

Planktonextract - De kracht van de zee
Een bijzonder kenmerk van de RyBeauty cosmetische serie is het actieve ingrediënt planktonextract, dat wordt gewonnen uit zeeplankton. Het effect ervan is bewezen in studies.