• Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, morgen in huis.
  • €4,50 Verzendkosten
  • Gratis verzending vanaf €59,00
  • Niet tevreden, geld terug garantie
  • Anifit bestellingen alleen onder www.gezond-huisdiervoer.nl
Home » Curli Dog Comfort » Hondentuigjes

Curli tuigjes voor kleine honden

HET VERHAAL ERACHTER


VEST TUIG AIR-MESH
Als buitensporter was het voor Mark Zimmermann duidelijk dat Kylie, zijn Norfolk Terrier, geen halsband zou dragen. Het trekken aan de lijn, geconcentreerd in het nekgebied, kan fatale gevolgen hebben voor de gezondheid van de hond. Dus ging hij zitten en ontwikkelde een hondentuig dat de trekkracht op de best mogelijke manier zou verdelen. Stap voor stap is het Vest tuig gemaakt in een "3D Comfort Fit" snit, geschikt voor Chihuahua tot Franse Bulldog.
Met het Vest tuigje heeft Kylie voor elke dag een oplossing die voldoet aan alle eisen voor een gezond en veilig hondenleven in een stedelijke omgeving.

Sale!

VEST GESCHIRR AIR-MESH

€ 26,90 € 24,50
Sale!

VEST GESCHIRR AIR-MESH

€ 26,90 € 24,50

Het lichtgewicht, comfortabele step-in borsttuig voor kleine en middelgrote honden

Rating: 0 sterren
0 stemmen

VEST TUIG SOFTSHELL

Het Vest Softshell Tuig is ontstaan uit de behoefte om honden maximale bescherming en comfort te bieden tijdens hun dagelijkse wandelingen op koude dagen. Met onze materiaal ervaring in alpine, was het duidelijk dat softshell het materiaal de eerste keuze was. Softshell is verwarmend, wind- en waterafstotend, maar vereist know-how voor de verwerking. Het resultaat is een tuigje met de verwarmende en vuilafstotende eigenschappen van softshell. Ideaal voor de koudere dagen.

Sale!

VEST TUIG SOFTSHELL

€ 32,90 € 30,90
Sale!
Sale!

VEST TUIG SOFTSHELL

€ 32,90 € 30,90

Het sportieve comfortabele instap borsttuig voor onze outdoor specialisten

Rating: 0 sterren
0 stemmen

VEST TUIG CORD

We wilden een tuigje dat trendy was en toch robuust. We hebben de oplossing in Engeland gevonden. In Manchester, om precies te zijn. Daar gebruikten mijnwerkers al deze bekende stof met zijn unieke uiterlijk. De perfecte oplossing voor ons was Corduroy, omdat het materiaal met gemak aan alle eisen voldoet. Hoewel het materiaal zelfs tijdens de ontwikkeling wat onhandelbaar was, was de inspanning de moeite waard. Hiermee ben je zeker van een stijlvolle verschijning in de buurt.

VEST TUIG CORD

€ 29,90

VEST TUIG CORD

€ 29,90

Het edele, comfortabele instap borsttuig met robuust cord buitenmateriaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen

VEST GESCHIRR AIR-MESH SE19

Als enthousiast buitensporter was het voor Mark Zimmermann duidelijk dat Kylie, zijn Norfolk terriër, geen halsband zou dragen. Het trekken aan de lijn, geconcentreerd in het nekgebied, kan fatale gevolgen hebben voor de gezondheid van de hond. Dus ging hij zitten en ontwikkelde een hondentuigje dat de trekkracht zo goed mogelijk zou verdelen. Stap voor stap is het Vest tuig gemaakt in een "3D Comfort Fit" pasvorm, geschikt voor Chihuahua tot Franse Bulldog.
Met het Vest tuigje heeft Kylie voor elke dag een oplossing die voldoet aan alle eisen voor een gezond en veilig hondenleven in een urbane omgeving.

Kleur: LINEN-LILAC

Er is ook een bijpassende riem voor het tuigje beschikbaar.

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen
Sale!

Kleur: ALOHA-OCEAN

Er is ook een bijpassende riem voor het tuigje beschikbaar.

 

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

VEST GESCHIRR MERINO
Het grootste nadeel van hondentuigjes van synthetische stoffen is de geur. Vocht en zouten zorgen er vaak voor dat het tuig gaat stinken. Wol heeft daarentegen een natuurlijke bescherming tegen geurtjes. Voor het nieuwe Vest Merino tuigje gebruiken we merinowol uit gecontroleerde bronnen, waardoor geurtjes aanzienlijk worden verminderd. Bovendien wordt het tuigje niet elektrostatisch geladen.

Kleur: RED

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Kleur: ZWART

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

VEST TUIG AIR-MESH & BASIC LIJN

Een puppy voor de eerste keer ontmoeten is iets waar je nog jaren met plezier aan terugdenkt. Het is altijd verbazingwekkend hoe de kleine wezens ons hart stelen. Om goed voorbereid te zijn op de eerste keer samen, hebben we de Puppy Set ontwikkeld. Het set bestaat uit een lichtgewicht en ergonomisch Curli Vest Air-Mesh tuigje met een bijpassende riem en geïntegreerde DogFinder. Hiermee biedt je je nieuwe maatje alles voor zorgeloze wandelingen en ben je met de DogFinder voorbereid, mocht je pup of jonge hond onverhoopt weglopen.

De puppy set voor zorgeloze eerste stapjes samen.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Is je artikel niet op voorraad?

Geen probleem, stuur me een email en ik bestel het graag voor je.


Je wil iets bestellen, heeft een vraag of advies nodig?

Neem a.u.b. contact met mij op. Dit kan via dit contactformulier, per mail,telefonisch of via whatsapp