• Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, morgen in huis.
  • €4,50 Verzendkosten
  • Gratis verzending vanaf €59,00
  • Niet tevreden, geld terug garantie
  • Anifit bestellingen alleen onder www.gezond-huisdiervoer.nl
Home » Blog » Nieuwe RyDog artikelen: Voor honden

Nieuwe RyDog artikelen: Voor honden

Gepubliceerd op 15 mei 2020 om 23:36

DRIE NIEUWE RYDOGGERECHTEN!

Dit zijn twee variëteiten die we volledig hebben vernieuwd en een volledig nieuwe soort. We hebben bewust veel nieuwe grondstoffen gebruikt in de recepten, die nog nooit eerder in een gerecht zijn gebruikt. Op deze manier vergroten we de variatie van onze menu's!

 

De drie soorten zijn momenteel verkrijgbaar in de 800g en 400g versie. Het 200g blikje volgt binnen een maand. Het coronavirus heeft hier voor enige vertraging gezorgd.

De bestaande soorten "Vitalmenü Geflügel" en "Vitalmenü Lamm" zullen geleidelijk aan worden afgeschaft en in de toekomst niet meer worden geproduceerd. Volgens plan zullen de "oude" menu's nog twee tot vier maanden beschikbaar zijn.

RyDog vitaal menu geit & paard

RyDog vitaal menu geit & paard
Dit gerecht is gloednieuw in het assortiment en biedt een bijzonder mengsel van geiten- en paardenvlees, dat zeer geschikt is voor allergische dieren. Ook hier is het vleesgehalte 92% en wordt het aangevuld met pastinaak, spinazie, bessen en paardenbloem.


RyDog vitaal menu lam

RyDog vitaal menu lam
Is de opvolger van ons Vitaliteitsmenu Lam. Net als vroeger is het een mono-eiwitproduct (d.w.z. slechts één soort vlees). We hebben het vleesgehalte verhoogd op 92%, aangevuld met aardappel, courgette, bosbes en peterselie.


RyDog vitaliteitsmenu kip

RyDog vitaliteitsmenu kip
Is de opvolger van ons vitaal menu gevogelte. Net als vroeger is het een mono-eiwitproduct (d.w.z. slechts één soort vlees). We hebben het vleesgehalte verhoogd op 92 %, aangevuld met volkorenrijst, wortelen, appel en brandnetel.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.